snel naar:


sluit

onderdeel van

log in >>


worshipradio


luister nu >>


een fout ontdekt?

Carmen

Waarom ik bid:


Ik geloof dat bidden helpt!!

Bidden is de basis voor alles


Jeanne

Waarom ik bid:


Als Jezus niets kan doen zonder dat Hij het de Vader heeft zien doen, dan is het voor Gods kinderen zeker noodzaak om de Vader te zoeken en te vinden. God verlangt ernaar Zijn kinderen dicht bij Zich te hebben. Hij is Hoorder en Verhoorder van gebeden. Door het gelovige gebed ontvangen we kracht van God zelf. Ik geloof met heel mijn wezen dat God boven bidden en denken in Zijn kinderen werkt. Wij mogen elkaar voor Zijn troon brengen ,dit is het allereerste wat wij kunnen doen als wij omzien naar elkaar.


Sanne

Waarom ik bid:


Omdat andere mensen ook voor mij bidden, vind ik dat ik ook andere mensen hiermee moet proberen te helpen.


Anne

Waarom ik bid:


Ik wil graag bidden voor mensen omdat ik geloof dat als je voor mensen bid Jezus gaat werken waardoor wij elkaar steunen en Gods zegen over mogen dragen.


Emanuel

Waarom ik bid:
Franky

Waarom ik bid:


Geachte Heer, Mevrouw,Ik ben volledig bekeerd in Jezus Christus en actief lid van een Pinkstergemeente. Na de waterdoop volgens Bijbelse traditie en na ontvangst van de doop van de Heilige Geest is het persoonlijke, intieme contact met de Vader, met Jezus en de Heilige Geest steeds maar sterker aan het worden. Ik ervaar dagelijks heel duidelijk de aanwezigheid en tegenwoordigheid van Jezus in mijn leven en vanuit die bewogenheid bid ik graag voor anderen, omdat ik zekerheid heb dat gebeden altijd gehoord worden door God. Het is voor mij een ontzettend grote eer om samen te werken met Jezus en te mogen bidden voor jou, voor medemensen, ongeacht de aard van het gebedsverzoek. Als jouw gebed effectief verhoord wordt, vergeet dan nooit Jezus te bedanken voor wat Hij gedaan heeft, doet en zal doen in jouw leven. Voor God is niets onmogelijk en vraag zeker gebed aan, voor jezelf, voor jouw dierbaren, voor andere mensen als die behoefte er is, nu op dit moment in je leven.

Heel erg bedankt om jouw verzoek tot gebed te willen indienen. Moge God jouw gebeden verhoren. Glory to Jesus.peter

Waarom ik bid:
Rowan

Waarom ik bid:


Ik wil graag bidden voor anderen omdat ik een sterkere relatie zoek met Jezus, en Hij wilt dat wij elkaar liefhebben. Ik denk dat voor anderen bidden een vorm van liefdesuiting is, en daarom wil ik graag voor anderen bidden.

Ik heb van mijzelf weinig liefde, maar Jezus geeft mij liefde, en Zijn liefde is onbeschrijflijk groot.


sunita

Waarom ik bid:


Goede dag heer/mevrouw,Kunt u voor Rosa Kamlawatie Bhagwandin en Radjkumarie Bhagwandin bidden dat waar ze werk dat apotheek ligeon hun terug nemen in dienst ivm dat ze zoveel dienstjaren hebben


daan

Waarom ik bid:


ik hoop dat Jolien en ik nog lang samen kunnen zijn


Candy

Waarom ik bid:


Beste, ik wil graag bidden voor mensen omdat ik zelf in de bediening zit voor mensen die vrij komen van hun lichamelijke ziekte of psychische ziekte

Mijn bediening is via Cleansing Stream Nederland. Ook is gebed krachtig, zoveelste meer mensen die bidden zoveelste beter daarom wil ik hier aan mee werken! Dank je Godszegen Candy Jadoul


emma

Waarom ik bid:


Ik zou graag willen bidden voor anderen omdat ik iets wil terug doen omdat anderen ook voor mij bidden maar vooral omdat ik zelf heb ervaren dat gebed erg krachtig is. En ik wil delen de kracht van gebed.


joop

Waarom ik bid:
J.

Waarom ik bid:


Ik weet dat aan het gebed kracht verleend wordt en dat God een bidder nooit laat staan. Ik wil wat voor anderen betekenen, maar ook zelf groeien in mijn relatie met God.


Marian

Waarom ik bid:


ik wil graag voor iemand bidden die gebed nodig heeft


Mia

Waarom ik bid:


Bidden voor mensen is mijn passie ,en wil zo grrag werken voor de Heer .


Mia

Waarom ik bid:


Ik heb een eigen gebeds site op fb ook geef ik pastoralenhulp door ndeze site zie ik dat gebed zo mooi kan zijn .Samen met de Heer kan je mensen bemoedigen ,bevrijden ,en weer dichter naar de Heer toe leiden ?Het is mijn passie van de Heer gekregen .


Gerrit

Waarom ik bid:


Mijn Vrouw Gonnie (80) is al 2 maanden bij mij (84) weggegaan. Ik heb iets verkeerd gedaan. Toen is ze weggaan. Ze houdt nog steeds van mij. Wat ik onderneem ze blijft mij niet willen kennen. Ik heb haar al vergeving gevraagd. Zij is doodvermoeid en klein beetje doorgedraaid. Ik ook, Maar nog steeds zegt ze dat ze van mij houdt. Daar ben ik wel blij om. Zij moet veel rust hebben. Wilt u voor ons beiden God vragen dat wij weer bij elkaar mogen komen. Dank u Heere God.


Henrike

Waarom ik bid:


Het gebed van een rechtvaardige is krachtig en mist zijn uitwerking nooit, zo spreekt jakobus. Bidden is het minste wat ik kan doen voor mijn broers en zussen in geloof!


Onesimus

Waarom ik bid:


Er is een jongen die ik ken die lichamelijk gehandicapt is geworden en lijkt alsof hij nu ook geestelijk gehandicapt aan het worden, hij kan zijn linker/rechter been en arm niet bewegen


Ineke

Waarom ik bid:


Ik bid iedere dag,ga vaak in gesprek met onze Almachtige God in Jezus Christus wonderbare naam. Bid voor mijn gezin familie broeders, zusters en nog zoveel meer.Praat met de Heer over alle omstandigheden wereldwijd. Toch wil ik meer en vraag onze Heer en Heiland of Hij mij de weg wilt wijzen. Opdat ik in samenwerking met de HG ook weet en voel wat ik bid.God zoekt strijders die in gebed willen gaan.Voor zoveel,volharden in gebed opdat wij Zijn instrumenten mogen zijn.Amen


Lesley

Waarom ik bid:


Ik wil meebidden omdat ik weet dat er kracht in gebed zit. En in deze tijd waarin alles steeds moeilijker wordt en de wederkomst van Jezus steeds dichterbij komt, is dit een fantastische mogelijkheid om ons als lichaam van Christus sterk te maken.


Trudie

Waarom ik bid:


Ik geloof in de kracht van het gebed. In moeilijke periodes in mijn leven heeft het mij gesterkt te weten dat anderen voor mij gebeden hebben. Op deze manier wil ik wat terugdoen. Daarnaast helpt het mijzelf ook minder vanuit mijn hoofd te leven, maar vanuit mijn hart ook open te staan voor de behoeftes van anderen.


stephanie

Waarom ik bid:


Ik wil bidden voor mijn zus


Joyce

Waarom ik bid:


motivatie:

Ik ben ervan overtuigd dat God gebeden verhoord. Ik weet dat voor ik tot bekering kwam andere voor mij hebben gebeden daarom wil ik het nu voor andere doen die God nog niet kenen en voor christenen die worstelen met allerlei problemen. Ik wil bidden dat God de weg vrijzet dat zijn kinderen dichterbij Hem komen.Jochem

Waarom ik bid:


Omdat ik vind, dat als we elkaar steunen in deze wereld dat de wereld er mooier op wordt.

Dat we de wereld er voor iedereen mooier op mag worden.

Ik ervaar ook duidelijk de steun van onze Lieve Heer, God en Moeder Maria dat anderen dit ook moge ervaren.


math:18

Waarom ik bid:


Ik ervaar zelf hoe het is als er voor je gebeden wordt...en ik hoop dat ik dat ook voor anderen kan doen


Monica Maria

Waarom ik bid:


Het gebed is krachtig! God Zelf zegt dat Hij wil geven waar we om vragen, dus laten we elkaar steunen in ons gebed!


Jantine

Waarom ik bid:


Ik weet uit eigen ervaring en fijn het kan zijn als anderen mensen met je mee bidden of voor je bidden als je het zelf niet kan. Met dat idee in mijn achterhoofd wil ik ook anderen daarmee helpen nu ik zelf weer kan bidden. God is namelijk goed en kan gebeden verhoren!

Jantine

Waarom ik bid:


Ik weet uit eigen ervaring en fijn het kan zijn als anderen mensen met je mee bidden of voor je bidden als je het zelf niet kan. Met dat idee in mijn achterhoofd wil ik ook anderen daarmee helpen nu ik zelf weer kan bidden. God is namelijk goed en kan gebeden verhoren!

Anna

Waarom ik bid:


Zelf heb ik gebedsverzoeken gedaan. Graag wil ik ook anderen steunen en voor hen bidden. Het is voor mij een manier om mijn naasten te helpen.


simon

Waarom ik bid:


Heb best wel moeite met bidden zit wel op bijbelstudie maar zoek nog naar verdieping


Marja

Waarom ik bid:


God heeft ons het gebed gegeven zodat wij echt contact kunnen hebben met Hem. Ik wil bidden omdat ik geloof in de kracht van het gebed. God staat aan onze kant en wil dat we Hem betrekken bij alles wat er op ons pad komt. Ik vind het fantastisch dat we dit ook op deze manier, via Internet, elkaar kunnen sterken in ons geloof.


tom

Waarom ik bid:


Mensen in nood helpen lijkt me heerlijk om te doen, bidden is een kleine moeite maar het heeft zoveel impact godzijdank.

Ik zou graag willen bidden voor mijn naasten.


Sandy

Waarom ik bid:


Iemand waarvan ik hou heeft het geestelijk zwaar en moeilijk, ik wil bidden voor hem om vergeving in zijn hart toe te laten, zodat hij vrij wordt en zo weer liefde kan ervaren.


Sil

Waarom ik bid:


Als RK religieuze bid ik veel voor de noden van Kerk en wereld. Jullie intenties neem ik daar graag in mee. Jezus wil dat alle christenen een zijn, zoals de Vader en Hij. Dit wil ik ook. En het belangrijkste is samen bidden. Laat hiermee Zijn verlangen weer iets concreter uitkomen.


Jeroen

Waarom ik bid:


In deze wereld zijn we niet op aarde om alleen maar zegeningen te ontvangen. Wij mede christenen moeten elkaar helpen waar nodig is.

Als ik mijn steentje kan bijdragen om voor anderen te bidden wil ik dat zeker doen!Anna

Waarom ik bid:


Gebed is zo waardevol. Het is fijn als er voor je wordt gebeden. Het is bemoedigend, het geeft troost en kracht. Het is waardevol voor anderen te bidden, het geeft verbondenheid in Hem die ons lief heeft.


ria

Waarom ik bid:


lieve mensen

willen jullie voor martha en haar zoon markus bidden dat ze weer onder een dak mogen blijven het is haar ening kind en ze heeft hem uit haar huis gezet omdat hij blouwt

bidden lieve mensen hij is mijn oppas kind geweest ,en ik ben er heel verdrietig over


Fem

Waarom ik bid:


Samen bidden geeft kracht en moed. Ik vind het iets moois en ik geloof echt dat bidden helpt.


Maria

Waarom ik bid:


Ik wil graag bidden voor mijn nicht Hanneke die heel erg ziek is dat er licht van de Here in haar mag schijnen en dat ze de hulp en de kracht mag vinden in de Here Jezus die het al voor haar gedragen heeft.

En voor een nicht Peggy die het leven niet meer ziet zitten,dat ze de weg naar de Here Jezus mag vinden en mag geloven dat de Here er ook voor haar is.

En voor mijn zus Annet die vol wraak en grol zit die aan de alcohol is geslagen dat ze het licht van de Here Jezus mag zien en bij hem schuilplaats zoekt en die mag vinden ze heeft heel veel verdriet.

En voor mij zelf dat ik een uitkomst mag vinden waar ik in kan berusten .

groetjes en Gods zegen voor iedereen.


Marcos

Waarom ik bid:


mijn motivatie is de Heer want hij heeft mijn leven veranderd en daar ben ik meer dan dankbaar voor,ook mijn kinderen en de moeder van mijn kinderen hun zijn mij ook heel erg dierbaar,ook omdat ik dankbaar ben om een christenen te zijn en me er niet voor schaam

er is niks beters dan voor de Heer te leven,het maakt mij een beter man naar me zelf en me kinderen en de moeder van ze en ook om de mensen om me heen.heb een hele zwaar verleden achter me en dat wil ik ook in het verleden laten,nu op dit moment ga ik door een zware strijd heen dat ik soms niet meer kan ademen maar de Heer helpt me er door heen te komen zodat ik als een Sterke soldaat hier uit kan komen en er in de toekomst een beter mens kan zijn voor iedereen die me dierbaar is. Dios es Bueno!!!!! Amen


Y.C.

Waarom ik bid:
RUTH

Waarom ik bid:


Ik bid voor ons allen om de kracht van god te krijgen om voor een ander te kunnen bidden .

Here geef ons de wijsheid en de autoriteit om dat te doen zegen onze familie vrienden en kennisen .

Oh here genees waar je moet genezen en troost waar je moet troosten en geef kracht en vrede waar het nodig is in Jezus naam amen.


Marleen

Waarom ik bid:


Ons gebed is verhoord,na 3 jaar wachten en vertrouwen heeft mijn man eindelijk een plekje op de sociale werkvoorziening.Ik geloof zeker!! dat jullie gebeden geholpen hebben.Heel hartelijk bedankt!


wilma

Waarom ik bid:


Hallo,Ik heb zelf ook gebed aangevraagd en ik weet hoe het voelt om in geestelijke nood te zitten.

Daarom wil ik ook graag bidden voor anderen.

Ik ben een kind van God en ik wil gebruikt worden in zijn koninkrijk..Gebed is kracht !!!!God wil gebeden worden!!!er komt dan een doorbraak, daar geloof ik stellig in..Wie Mij eert baant een weg!!!!

Wilma


lita

Waarom ik bid:


Heer onze God, U hebt in Uw woord beloofd dat al wat wij in Uw naam vragen U het ons zal geven. God onze vader wilt gij degene helpen die U nodig hebben,in wat voor situatie ze ook verkeren. U bent onze redder in nood, en wij vertrouwen op U.

God onze vader wij danken U voor Uw zoon Jesus Christus die voor onze zonden sterf aan het kruis. God onze vader verhoor het onze gebeden dit alles vragen wij U in Jesus naam.Amen


Jasper

Waarom ik bid:


Ik heb overdag niks te doen (geen werk en geen school) En ik bidt bijna de hele dag.

Dus wil ik voor anderen bidden.william

Waarom ik bid:


ik wil graag god weer ontmoeten.

de wereld geef mij niks.

samen het geloof aanhangen met mij vrouw en twee kinderen.


Jacoba

Waarom ik bid:


God verhoort gebeden. Net als ik het fijn vind dat er voor me gebeden wordt, wil ik ook graag voor iemand anders bidden. Als we allemaal bidden voor elkaar dan komt het wel goed.


anne

Waarom ik bid:
wies

Waarom ik bid:


ik wil graag meer ervaring op doen met het bidden voor anderen


Rebecca

Waarom ik bid:


Bidden is een manier om te praten met God en om de heilige geest te ontvangen. Ik wil niet alleen zelf deze prachtige ervaring hebben, maar ook delen met anderen. Ik wil er voor elkaar zijn en elkaar helpen met de wonderbaarlijk grote kracht van God. Want weet, geen probleem is de klein voor God.


Christina

Waarom ik bid:


Ik wil gaag bidden voor Henri geb te gorile dat die tot geloof mag komen en verlost mag worden van alle negatieve banden,verlost mag worden, en bid voor mijn vriendinnen en mijn kids dat ze allemaal tot geloof mogen komen en geloven blijven en dat God me de weg mag wijzen, mag leiden met de juiste ban en weg wat het beste voor mij en kids is en me een ekrk zal wijzen die bj ons past ,wilt u bidden voor jullie en mij voor bescherming door jezus en God,dat Hij door mij mag werken en anderen mag omturnen tot geloof mag brengen door een liefdevol Christen te zijn en wilt u biddne voor de voorbeireding van onze doop van mijn dochter en mij,ik bod voor jullie en dank u Hee re God voor dit alles ik bid voor liefde en geluk en de juiste man en wie weet een kindje en dank God elke dagmdat mijn ons leven eme rin balans is en Hij mij evrlost heeft en ik gedoopt mag worden,zoveel meegemaakt en zoveel loveones verloren en toch nog altijd zoveel vreugde,Bid voor liefde geloof en dat Henri verlost mag worden dat ik en mn kids gelukkig moegen worden met hem


Leo

Waarom ik bid:


Steun en motivatie te geven om niet verslappen en Gods grootheid door te geven


Berend

Waarom ik bid:


Mijn motivatie om te bidden is omdat de Here Jezus mij met al mijn fouten bij Onze Lieve Vader gebracht heeft en dat ik verlossing en vrede in mijn hart heb gekregen. Ik heb ervaren dat God geen enkele bidder laat staan, wat je ook gedaan hebt. Kijk naar de moordenaar aan het kruis, koning David, de Overspelige vrouw, niets is vreemd voor onze Heer. Als er wat op je geweten drukt, geef alles aan Jezus hij wast je zonden wit met zijn bloed. Ik bid ook voor mijn oudste zoon Bob die Tinnitus ( Ooorsuizen) heeft, en of God hem daarvan wil genezen. En ik bid voor mijn jongste zoon die niet zo met het geloof bezig is, ik bid telkens of God ook hem aan wil raken. Ik bid vaak voor iedereen in deze wereld, want wij zijn allemaal schepselen van dezelfde God, bid u allen met mij mee? Allemaal Gods zegen toegewenst.


Ronald

Waarom ik bid:


ik heb zo vaak mensen gevraagd om voor de bekering van mijn niet christelijke lieve echtgenote te bidden, ik denk dat samen bidden voor een doel meer helpt, God hoort ons dan beter. Ik ben een kleine 3 jaar geleden bekeert en de honger naar Gods nabijheid blijft groeien, sta heel vrij in de wereld, maar wil graag geestelijk een dieper leven leiden. Heb alles wat mijn hartje begeert (behalve dan een bekeerde vrouw) en wil mijn geluk delen


Waarom ik bid:


Om God te bereiken heb je geen beltegoed nodig.


Jeannet

Waarom ik bid:
Leo

Waarom ik bid:


Het gevoel samen de kracht van Jezus te ervaren


Anna

Waarom ik bid:


Uit ervaring weet ik hoe fijn het is als je samen met anderen of dat een ander voor je wilt bidden.

Je voelt je niet zo alleen.

Dat is ook de reden dat ik voor anderen wil bidden


janny

Waarom ik bid:


omdat ik geloof dat er altijd een strijd is in de hemelse gewesten,en dat er bidders nodig zijn om die strijd te kunnen winnen;Wij zijn meer dan overwinnaars,door Hem die ons heeft liefgehad

en omdat ik het heerlijk vind om daar onder mijn bezigheden als moeder mee bezig te zijn.


Erik

Waarom ik bid:


Ik wil bidden voor en vrouw,genaamd Nytha.

ze ligt in scheiding,en heeft er errg veel verdriet van,en heeeft ook nog een zoontje.

ik bid voor haar voor kracht,inzicht,rust en vertrouwen.

Willen dat ook over haar leven uitbidden alsjeblieft.

Laten we haar voor God troon brengen.

Zij heeft dit erg nodig.

Bedankt voor jullie medewerking.


Erik Filippo

Waarom ik bid:


Ik zou graag het volgende gebed willlen aanbieden,Ik wil bidden voor kracht,en standvastigheid,voor hen,die een keuze voor God hebben gemaakt.

Die Jezus willen leren kennen,en de verleidingen,zullen weerstaan,en daadkrachtig zullen zijn,in het leren kennen,van Jezus.

En te leren vertrouwen,op de LIEFDE van God de Vader,

Zodat ze zich in tijden van verleidingen,NIEt zullen richten tot de mensen,maar tot Jezus,die voor ons pleit,bij de Vader.


jaco

Waarom ik bid:


mijn opdracht is om er voor mensen te zijn jezus heeft ons de opdracht gegeven om om te zien in mensen in nood en daar wil ik graag door bidden handen en voeten aan geven


Irene

Waarom ik bid:


God laat geen bidder staan.

Hij werkt o.a. door de gebeden van Zijn kinderen. Bidden helpt.

Iemand dagelijks bij God brengen zal gevolgen hebben. Wil hierin mijn verantwoording nemen.


Anne

Waarom ik bid:


Zo kun je een ander op afstand toch helpen. En bid ik zelf meer


Anne

Waarom ik bid:


Zo kun je een ander op afstand toch helpen. En bid ik zelf meer


lisette

Waarom ik bid:
Annelies

Waarom ik bid:


Ik wil bidden voor mensen, zodat ze het gevoel hebben dat ze niet vergeten worden en dat ze mogen weten dat als er meer mensen voor hen bidden God hen wil helpen.

Ik vind het belangrijk om voor iemand te bidden. Dat is wat Christenen horen te doen, vind ik. Het gebed wordt krachtiger als meer mensen ergens voor bidden.


wiel

Waarom ik bid:


Mijn motivatie om te bidden is,dat ik zelf ervaren heb hoe nodig en krachtig gebed kan zijn.

Bid graag voor mensen die onddrukt worden,ziek zijn,en voor de bekering van de mensheid en voor alle mensen die God niet willen kennen.

ben zelfs volgens de artsen ongeneeselijk ziek,en ben daardoor veel voor andere mensen gaan bidden,me verbonden voelen met hun pijn helpen om hun pijn te verzacheten,een klein beetje helpen om hun kruis mee te dragen.

Bid vooral voor onze kerk hier in nederland en voor goede priesters


Ingeborg

Waarom ik bid:


Het is bijbels gezien een opdracht om voor elkaar te bidden en voorbeden te doen.

Ik geloof in de kracht van het gebed.

Heb zelf ook zo hard gebed van anderen nodig om verschillende noden. Maar bidden voor een ander maakt mijn geloofsleven sterker. Het is goed om er voor ELKAAR te zijn.


marvin

Waarom ik bid:


Hallo,

ik wil graag bidden omdat ik graag in contact wil komen met god en het zelf graag wil ervaren

Ik ben er de laatste tijd veel mee bezig.henk

Waarom ik bid:


Bidden voor gezondheid

Bidden voor genezing van mijn echtgenote en voor

vele anderen.

bidden dat ik op het rechte pad mag komen en blijven.

Bidden dat de Heer mij zonden wil vergeven.

Bidden voor vrede voor de wereld.


Astrid

Waarom ik bid:
Tooske

Waarom ik bid:


Als kind van God wil ik graag mee bidden voor de mensen in nood en Hem danken hiervoor!Psalm 3:9

Want de ware redding komt alleen van de HERE. Hij zegent Zijn volgelingen en geeft hun vrede.


linda

Waarom ik bid:


samen bidden is krachtig en wij zijn op de wereld gezet om elkaar te helpen en te steunen en met liefde voor elkaar te zorgen! En wij hebben Gods liefde en kracht nodig!Gods zegen!


martha

Waarom ik bid:


bidt voor l. h.heb een pacemaker voor haar hart die niet goed meer werkt en heb een hartfale gehad.mag geen auto rijden.ze ligt nu in het ziekenhuis.is jaren hart patiente die gelooft in genezings wonder.


Dawn

Waarom ik bid:


Ik hou van God, en hij houd er van als ik bid voor mensen.Ik heb niemand in mijn leven die vragen voor gebed, dus dit is een gode manier ..


Herma

Waarom ik bid:


Onze zoon, mijn stiefzoon, heeft ons ruim een jaar geleden verteld dat hij anders geaard is. Dit vinden we erg moeilijk, voor ons maar ook voor hem. Hulp weigerd hij. Nu ligt het feit er dat hij naar eigen zeggen hartstikke verliefd is op een jongen. Hij heeft dus verkering. Willen jullie voor ons bidden en voor onze zoon Klaas?

Bidt om wijsheid hoe wij hier mee kunnen omgaan. Dat Klaas God niet uit het oog verliest.


marianna

Waarom ik bid:
Marije

Waarom ik bid:


In mijn eigen leven heb ik gemerkt hoe groot de kracht van bidden is. Het kan volledige levens positief gezien op z'n kop zetten. Het kan hopeloze situaties weer hoopvol maken, omdat God er in gaat werken. Ik vind het heel erg tof dat er voor mij gebeden wordt, maar ik wil ook heel erg graag voor anderen bidden, omdat ik weet wat voor kracht er vanuit kan gaan.


manuela

Waarom ik bid:


in mijn eigen leven heb ik gezien dat gebed werkt, en dat wil ik niet alleen voor mijzelf houden, maar uitreiken naar de mensen die dat kunnen gebruiken


Marcel

Waarom ik bid:


God wil er voor U en mij zijn. Samen God vragen om steun en hulp, maar ook danken en prijzen voor de dingen die we wel hebben. Er voor die ander zijn zoals ik ook hoop dat anderen er voor mij zullen zijn. Op voorspraak (samen staan we sterk) een situatie in Zijn handen leggen; God ziet het. Hij is onze Vader en zorgt voor zijn kinderen. God is begaan, goed en Hij is genadig. Bidden tot Hem in openheid, eerlijkheid en trouw.


N.J.

Waarom ik bid:


Ik wil graag bidden voor mijn vader die al heel lang niet meer gezien heb. Wil graag bidden voor weer een contact en herstel van een relatie. N.J.


dieuw

Waarom ik bid:


Ik geloof in de kracht van het gebed,heb dit zelf

ervaren en weet dit ook uit de levens van andere mensen.God wil dat wij bidden en daarom bid ik.

Ik aanbid Hem en in de aanbidding breng ik de

mensen voor de troon van zijn genade. en Hij doet zijn werk!!!

Prijst zijn naam.


Romke

Waarom ik bid:


Op onze geloofsweg komen we door dalen en over toppen heen. Ik heb altijd God ervaren in mijn leven door de gesprekken die ik met Hem heb gehad. Ik heb met eigen ogen mogen ervaren dat Zijn woorden waarheid zijn en dat God zijn woorden nakomt. In moeilijke tijden heeft Hij mij gesterkt in goede tijden heeft Hij me gevestigd. Ik heb ook ervaren dat groepsgebed ons als broeders en zuster dichter bij elkaar brengt.Bidden is spreken, je hart delen met God.


emmalia

Waarom ik bid:


mijn motivatie om te bidden komt omdat ik wil leren bidden in een groep

Onze gemeente is gestart met een gebedsgroep bij iemand thuis 1 keer in de 14 dagen op een avond

Ik wil ook hardop bidden gezamelijk De anderen kunnen het goed maar ik heb moeite met het hardop uitzpreken

Alleen bidden voor mijzelf is niet moeilijk , dat hoort toch niemand

Misschien leer ik het door met dit programma mee te doen


martha

Waarom ik bid:


bidden voor mijn zus Lies, voor haar redding en een nieuwe relatie met haar zussen en een broer.Ilana

Waarom ik bid:


Afgelopen zondag ben ik gedoopt, en dat was een waar feest! sindsdien heb ik het op mijn hart dat God aan me vraagd voor andere mensen te bidden, en ik kan niks anders doen dan Hem gehoorzamen daarom wil ik mij aanmelden als bidder


Annette

Waarom ik bid:


Mijn motivatie om te bidden is de strijd in de hemelse gewesten aan te gaan,Jezus`Naam aan te roepen tot overwinning van vele dingen,God te zoeken in elk facet van ons leven,Hem te erkennen als Enige God,bij Wie geen gebed ongehoord blijft.


ineke

Waarom ik bid:


mijn motivatie om te bidden is omdat ik betrokken wil zijn in het koningkrijk van GOD .

het is goed voor elkaar te bidden en op de bres te gaan staan


michael

Waarom ik bid:


ik wil voor ander ook bidden om dat de heer god dat ook zegt tegen ons want zijn geest werkt door ons want hij doet en hem komt all eer en glorie toe gr michael krijgsman en gods zegen toegewenst


Louise

Waarom ik bid:


Mijn motivatie om voor andere mensen te bidden dat is: Ik wil graag door het gebed wat de HEER ons heeft geleerd, voor de mensen te bidden, te streiden als ze het moeilijk hebben. We kunnen het niet allen alles oplossen we hebben de H.G. heel hart nodig. Ik bid voor veel mensen uit de gemeente, voor mensen van bijeenkomsten, voor mensen die op een gebeds lijn staan. En je ziet Bidden dat helpt. JE bouwt een gebedsmuur om de persoon heen voor wie je bid.


wilbert

Waarom ik bid:


ik graag voor mensen biddenomdat ikdat opmijn hart heb.

ben Christen en ga wekelijks naar een gemeente.


michel

Waarom ik bid:


ik wil graag bidden voor een buurvrouw en haar man.

Hun dochter komt al zoveel jaren niet meer bij hen op bezoek.door omstandigheden wilt deze dochter geen contact meer met haar ouders.Hun dochter nu 30 jaar is als kind misbruikt in de kerk door een voorganger.

zij heeft in de loop der jaren dingen ingeprent die niet met de werkelijkheid te maken heeft?

zij zijn allen christelijk ik ook.ik zou zo graag willen dat alles goed kwam?daarvoor zou ik graag willen dat er gebeden wordt voor deze mensen,bidden in Jezus Naam


Ewald

Waarom ik bid:


Belijdt elkander, uw zonden en bidt voor elkander, opdat gij genezing ontvangt. Het gebid van een rechtvaardige vermag veel, doordat er kracht aan verleend wordt (Jak.5:16).


Everdina

Waarom ik bid:


hallo,Ik zou graag bij de telefonische hulpdienst willen werken als vrijwilliger voor pastorale hulp.groetjes en God bless,

Everdina.


els

Waarom ik bid:


Samen zijn we sterk

God laat geen bidders staan

Hij wil gebeden zijn

in gehoorzaamheid wil ik dit doen

Gij ontvangt niet , omdat gij niet bidt zegt de bijbel

dus daarom wil ik ook bidden voor anderen

maakt niet uit waar het overgaatCorrie

Waarom ik bid:


God heeft mij geroepen om een voorbidster te zijn. Ik wil graag bidden voor gebrokkene van hart, bemoedigen en opbouwen. Ook geloof ik, en ik heb het ook zelf ervaren , dat gebed werkt. Vooral Psalm 23 is een leidraad in mijn leven. Voor God is niets onmogelijk.


E.H. Roel

Waarom ik bid:


Ik ben lid van de katholieke charismatische vernieuwing en ben priester van het bisdom Hasselt. Sinds vele jaren ben ik vertrouwd met voorbede, bidden met mensen en bidden voor innerlijke genezing. Samen wil ik met mensen voor God treden en Hem zijn genade afsmeken zoals Abraham ten beste sprak bij God voor de stad Gommora.


w

Waarom ik bid:


Zelf heb ik ervaren de kracht van het gebed, lieve broeders en zusters die voor mij gebeden hebben, de wonderbaarlijke omkeer in mijn leven, loskomen van vernietigende invloeden, genezing van innerlijke wonden. Mijn verlangen is dat alle mensen God mogen leren kennen en het Licht van Zijn Tegenwoordigheid en Genezende kracht Zijn Helende Liefde, thuiskomen bij De bron van Leven, thuiskomen bij Je Vader. Ik geloof in de Kracht van gezamenlijke bidders die hun gebed opheffen eensgezind en er zal verandering in levens komen. Het is een tijd van Genade waar God de ernst om voor elkaar te bidden, in de Bres te gaan staan enorm op mijn hart legt.Wat geweldig dat dit op deze manier vorm kan krijgen.

Fantastisch dit initiatief om samen als bidders elkaar te steunen samen op te trekken om zo het Licht en Kracht van onze hemelse Vader Zijn Liefde te mogen uitstralen.

Graag wil ik een biddende stem zijn in dit initiatief.Dionne

Waarom ik bid:


Ik heb zelf in een situatie gezeten waarover ik verteld had tijdens een van onze bijbelstudies in onze kerk. Een aantal mensen hebben mij toen gevraagd of ze voor mij mochten bidden. Ik was zo ontroerd dat ze speciaal voor mij wouden bidden. Daarom wil ik hetzelfde graag doen voor anderen. zodat ook zei weten dat er ook aan hen gedacht word en ze zich dan ook een beetje beter zullen gaan voelen.


melissa

Waarom ik bid:


ik wil voor mensen bidden omdat ik met geloof bidt en Gods kracht bestaat, bij Hem is alles mogelijk en dat geloof ik:)God bleSs en schaam je niet.. God neemt je zoals je bent maar houdt teveel van je om je zo te laten..


Martha

Waarom ik bid:


Ik ervaar zelf altijd hoe God rust en vrede in mijn hart brengt als ik alles aan Hem vertel, Hem mijn zorgen geef enz. Alles neemt God van mij over. Hij wil niets liever dan een levende relatie met Hem. Ik kan niet zonder dat contact. Steeds online blijven met Hem. De hele dag door. En dit is wat ik zo graag dan ook voor anderen wil doen. Hen bij God brengen met alles wat hij of zij bezig houdt. God laat nooit een bidder staan. Hij geeft nooit stenen voor brood. Bidt onophoudelijk. Dat is wat God wil. En waar kunnen nu als Zijn kinderen beter terecht als bij onze Hemelse Vader die zo veel van ons houdt en ons zoveel wil geven.


diane

Waarom ik bid:


Ik wil graag voor anderen bidden zodat ze de kracht krijgen om door te vechten en hoop te houden


Arieke

Waarom ik bid:


Ik zat al tijdje in mijn hoofd om via internet voor andere mensen te gaan bidden. Maar ik had nog geen actie ondernomen, om te kijken waar dat kan. (Totdat ik dit tegen kwam in een nieuwsbrief van aanbidding.net) Naast dat ik een passie heb om voor andere mensen te bidden/te zorgen, bestaat een groot deel uit mijn motivatie uit de volgende bijbeltekst: Het gebed van een rechtvaardige vermag veel, doordat er kracht aan verleend wordt. (Jac, 5;16)


Sabina

Waarom ik bid:


In moeilijke tijden heb ikzelf ook hulp gevraagd voor gebed voor mijn gezin en mijzelf. Daarom vind ik het belangrijk om ook voor een ander te mogen bidden.


John

Waarom ik bid:


Zoals Jezus pleit voor ons bij de Vader, zo hebben wij te bidden voor elkaar. Er gaat kracht van uit.

Het is toch een zegen om op deze eenvoudige maar krachtige wijze een hulp voor elkaar te kunnen zijn?!


Belinda

Waarom ik bid:


Bidden werkt, zelf heb ik dit mogen ervaren in een moeilijke periode in mijn leven en nu nog elke dag.De Kracht van de Geest en het gebed gaat verder dan wat ook en diezelfde Geest verbindt ons ook al ken je elkaar als mens niet.


Annelie

Waarom ik bid:


Graag meld ek aan as een voorbidder vanuit Suid Afrika waar ons tans ook gebedsgroepe het waarvan ek deel. Ek ontvang wel u mail gereeld en sal graag van die nuwe rigting wil deel wees


Henk

Waarom ik bid:


Gebed is de manier waarop je de werkelijkheid van God op een bijzondere manier kunt ervaren: de diepe nood van mensen verbonden met de geweldige liefde van de Vader.


Rolof

Waarom ik bid:


Door te bidden brengen we elkaar bij God die het fijn vind om met onze gebeden aan de slag te gaan. Hij heeft ons dat als mogelijkheid gegeven waar we zeker gebruikt van mogen maken!


Joop

Waarom ik bid:


Het is een voorrecht om de Here Jezus in mijn leven te kennen. Het geeft mij rust, vrede en een gevoel dat ik niet verder hoef te zoeken naar het doel in mijn leven en ervaar ik de zekerheid dat Hij de Waarheid is.

Christen zijn betekent ook als Christus zijn in deze wereld en zijn Naam bekendmaken.

Jezus roept ons op om te bidden en voorbede te doen voor mensen die dat nodig hebben.

Ik bid dagelijks via gebedskalenders van diverse christelijke instellingen en vindt het een voorrecht om op deze wijze deel uit te maken van de wereldwijde evangelisatie- opdracht. Jezus redt, bevrijd en geneest ook vandaag. Daarom wil ik een kanaal zijn waardoor Hij kan werken en mij daarvoor beschikbaar stellen als dienstknecht van Hem.

Tot eer en glorie van zijn grote Naam en zijn volbrachte werk aan het Kruis van Golgotha!janine

Waarom ik bid:


mijn kinderen en kleinkinderen.


Linda

Waarom ik bid:


Ik heb, juist door mijn zeer moeilijke leven tot nu toe, ontzettend veel kracht ervaren vanuit mijn geloof in God de Vader. Dit heeft meerdere malen geleidt, tot redding vd dood, en hij is bezig zijn Genezing in mij waar te maken, iets, waarop je soms niet meer DURFT te hopen, of wilt hopen, of wat dan ook. ik heb gezien wat God kan doen in 'n mensenleven, en WEET wat God voor mij betekent en al die tijd al betekent heeft!!! Hij is een WONDER! En alles wat Hij doet + Kan doen. Ik zou zoo graag willen bidden voor anderen. Mijn hart vraagt daar ook zeer naar. Ik wil graag dat God mij leidt, heb geleerd me daar in meer of mindere mate aan Over te Geven ook daadwerkelijk. Dat is zwaar, maar mogelijk!! Heb 'n bijzonder grote passie om later over Hem en Zijn Woord te mogen spreken, boeken te schrijven (eentje is al in de maak) en al 't geen door te geven waarvan Hij maar WIL dat ik 't doorgeef. Ik geloof dat hij mij zendt naar de plekken, naar de mensen enz, waar Hij mij 't liefste zou willen zien. Ik weet namelijk, dat ik dit alles, 'n kracht zijn voor andere mensen, e.d., NIET KAN. Ikzelf kan dit absoluut niet, mede door mijn 'ziekte'. Maar met Hem? Is het WEL Mogelijk. Sinds enige tijd (sinds de tijd waarin ik in sessies v gebedsgenezing terecht ben gekomen..) ontdekte ik de Gave, om te kunnen bidden in tongen... waar ikzelf nog niet Altijd de juist weg mee weet.Maar 't is ook nieuw. Ik voel alsof God mij stuurt hier naartoe. Wil mijn verleden POSITIEF gebruiken.En alles GEVEN wat hij mij ooit gaf


ada

Waarom ik bid:


Ik wil mensen bereiken voor God,en helpen door gebed.

om meer geloof te krijgenn vertrouwen in God

alleen god kan mensen genezen,maar je moet geloven hebr 11:6


corinna

Waarom ik bid:


Gebed is een machtige wapen vooral als er heel veel mensen bidden!!!

God wil dat we bidden en Hem vragen wat we moeten en kunnen doen om andere mensen te helpen Hij heeft overal antwoord op als we onze oren en ogen maar gericht houden op onze Vader. Gebed maakt veel los en lost veel problemen op.Samen kunnen we veel betekenen voor elkaar, samen kunnen we de duisternis behoorlijk moeilijk maken. Amen


Johanna

Waarom ik bid:


ik wil mee bidden omdat het rechtvaardige gebed veel vermag, en elkaar te ondersteunen wanneer het moeilijk is.God is bij machte oneindig veel meer te doen dan wij bidden of beseffen.