snel naar:


sluit

onderdeel van

log in >>


worshipradio


luister nu >>


een fout ontdekt?

gebedsmonitor

laatste gebedsverzoek:


verzoek: Ja, aub help mn financiele problemen op te lossen: de verkoop van mn pand die al 2 jaar wordt nog steeds taan het lijntje gehouden zodat ik mn lening van huidige woonst kan dringend terugbetalen Dank Heb nog tot eind juni om de compromis te tekenenStuur me aub een totaal nieuwe koperr die onmiddellijk akkoord is met onze voorstellen. Reeds 10 jaar een hoop problemen, alles werd me ontnomen en als laatste nu een bijkomende ingreep :een tumor verwijderd aan hoofd. Het leven zegt me niets meer. Van kindsaf aan bid ik al, ook om te bedanken Wie wil er me alles ontnemen


Desender Rita
23-06-2017

gebedsverhoringen:

debbie
14-12-2010

Vandaag is mijn man bij zijn moeder zodat ik rust kan vinden thuis ,ik probeerde zoveel praten lief zijn rust geven huilen ,niks helpt me om hem redelijker te krijgen ik ben zo verdrietig zo kapot hij heeft naar scheidingen en een eigen huis gekeken!ik hou van deze man en wil zo graag verder met hem ,vanavond komt hij thuis wil zo graag dat Zijn boosheid of onverschillig Heid plaats maakt voor ons gezin dat god ons helpt en met ons blijft en mij troost als ik zo verdrietig ben!

willekeurig gebedsverzoek:


Beste mensen,
Mijn vader moet binnenkort weer naar de cardioloog op controle voor de lekkende hartklep. Allereerst wil ik vragen dat u wilt bidden voor een totale genezing van de lekkende hartklep en het hele hart.
Wilt u bidden dat wij allen, de hele familie, de kracht en wijsheid krijgen daar goed mee om te gaan. Dat alle angst ervoor mag wijken bij iedereen, m.n. bij mijn vader en moeder. Dat de artsen een goede diagnose mogen stellen betreft wel of niet opereren, medicatie, etc. Dat onze hele familie, m.n. mijn vader en moeder (die ook een pacemaker heeft en hiervoor waarschijnlijk best nerveus zal zijn) en wij allemaal niet angstig en gespannen zullen zijn hiervoor maar God' s kalmte mogen ervaren. Dank voor uw gebeden. Mijn vader hoeft pas over 7 maanden terug te komen in plaats van de gebruikelijke 3 maanden van de afgelopen tijd. Prijs de Heer hiervoor! Wilt u verder bidden voor een totaal herstel van de lekkende hartklep en het hele hart?
Dit allemaal in de Naam van Jezus.
Bedankt!
Groeten,
A. Elisabeth


A. Elisabeth
13-02-2011

algemeen gebedsverzoek:


Graag willen we je vragen om te bidden voor ons als organisatie van samenbidden.net, aanbidding.net en bijbelstudie.net. Dat we jullie kunnen helpen steeds meer van God te leren en dichter bij Hem te komen