snel naar:


sluit

onderdeel van

log in >>


worshipradio


luister nu >>


een fout ontdekt?

Anoniem


Bij het koppelen van bidders en verzoekers van gebed gaan we uit van anonimiteit. Je persoonlijke gegevens (zoals je emailadres) zijn niet openbaar. Ook als je met je gebedsbuddy berichtjes uitwisselt zijn geen persoonlijke gegevens zichtbaar. We doen dit omdat er helaas wel eens misbruik wordt gemaakt van persoonlijke contacten op internet. We hebben in de praktijk gezien dat het vrijwel altijd goed gaat en daar richten we ons op.

Om de veiligheid te waarborgen hebben we een aantal stappen ingebouwd:


 1. Aanmelden (jij)
  Je meldt je verzoek of aanbod, deze gaat in een wachtrij.
 2. Bevestigen (jij)
  Je krijgt een mailtje om te bevestigen of jij de persoon bent die aangemeld is. Zo ja, dan kom je op een pagina waar je je wachtwoord kan invullen (je krijgt ook een e-mailtje van ons met een automatisch gegenereerd wachtwoord, ddat kan je gebruiken als je zelf geen wachtwoord invult.
 3. Goedkeuren (wij)
  Wij krijgen nu een melding dat jij je verzoek of aanbod voor gebed bevestigd hebt. Vervolgens kijken we of het aanbod of verzoek serieus is en niet kwetsend of iets dergelijks. We kunnen eventueel je verzoek of aanbod afkeuren. In de praktijk komt dat vrijwel niet voor. We keuren dan je aanbod of verzoek goed.
 4. Koppelen (wij)
  Nu komt je verzoek of aanbod beschikbaar om te koppelen. Voor de gebedsbuddies koppelen we elk uur. Voor de landelijk gebedsgroep koppelen op 2 momenten in de week, namelijk maandag en donderdag. Als bidden in de landelijke gebedsgroep krijg je 1 x per week (maandag of donderdag) een mailtje met het aantal gebedsverzoeken die je opgegeven hebt. Als we meer bidders krijgen zullen we vaker gaan koppelen per week.

Hoe gaat het daarna:


 1. Bidden (jullie)
  Landelijke gebedsgroep:
  Nu wordt er gebeden. Na 14 dagen krijg je als verzoeker om gebed een mailtje met de vraag of je verzoek nog steeds actueel is. Als je op "ja" klikt, wordt je verzoek opnieuw verstuurd naar de bidders. Je kan ook je verzoek wijzigen. Als je niet reageert wordt je verzoek niet opnieuw aangeboden. Je kan dan ook een gebedsverhoring opgeven.
  De bidders krijgen elke week een nieuwe e-mail met het aantal verzoeken dat zij opgaven.
  Gebedsbuddy:
  Degene die om gebed vroeg en de gebedsbuddy zijn 2 maanden aan elkaar gekoppeld. Ze kunnen ook via de site met elkaar (anoniem) communiceren. Je kan vragen stellen, nieuwe ontwikkelingen melden of elkaar bemoedigen. We raden aan om geen persoonlijke gegevens te delen of via de e-mail te gaan communiceren. Helaas komt het soms voor dat mensen misbruik willen maken van het contact. Houdt het daarom anoniem! Beide personen (de bidder en de verzoeker) krijgen na 2 maanden de vraag of ze nog gekoppeld willen zijn. Geeft één van beide aan daar geen prijs meer op te stellen, dan wordt de koppeling beëindigd. Willen ze wel door, dan verandert er niks. Wil alleen de verzoeker nog door, dan zal die gekoppeld worden aan een nieuwe gebedsbuddy.
 2. Gebedsverhoring (of andere reden voor stoppen met gebed)
  Je kan een verhoring (of andere reden) invullen als:
  - Als je tussentijds een verhoring meemaakt of besluit niet verder te willen
  - Als je na 2 weken (of 2 maanden) besluit niet meer verder te willen
 3. Klachten of vragen
  Je kan klachten of vragen kwijt aan helpdesk@samenbidden.net