snel naar:


sluit

onderdeel van

log in >>


worshipradio


luister nu >>


een fout ontdekt?

Privacy


Jouw privacy is voor ons erg belangrijk en wij handelen volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dat houdt in dat we jouw gegevens alleen gebruiken om de communicatie tussen ons en jou goed te laten verlopen. De mensen die zich aanmelden om te bidden of gebed te vragen krijgen elkaars email adres niet te zien. Geef deze ook niet aan elkaar door. Het enige wat te zien is, als je gebed vraagt, is een voornaam of alias (wat je zelf kiest), en natuurlijk je verzoek. Ook als je voor een gebedsbuddy kiest, gaat de communicatie via deze site anoniem.

Wij benadrukken ten stelligste: schrijf nooit je e-mail adres, telefoonummer, adres e.d. in een gebedsverzoek of andere invulbox. Noem ook geen namen van mensen die betrokken zijn. Ook hun privacy is belangrijk!. Het gaat er niet om dat alles wat je schrijft volledig is. De bidders kunnen je verzoek bij God brengen die weet wat je nodig hebt.

Via je persoonlijke pagina kan je aangeven dat je geen berichten meer wil ontvangen. Via de nieuwsbrief kan je jezelf ook uitschrijven om de nieuwsbrief niet meer te ontvangen.

Heb je vragen of klachten met betrekking tot deze site en/of service, meldt het ons op helpdesk@samenbidden.net